Projekt aneb co nás čeká

19.06.2015 18:00

První porevoluční projektovou dokumentaci „Jan Blažej Santini Aichl - Panská hospoda 1720“ zpracoval Atelier D.R.N.H. v.s.o, jmenovitě Ing. arch. Jozef Kubín, Ing. arch. Antonín Novák a Ing. arch. Petr Valenta v červnu 1994. Projekt řeší obnovu hlavní budovy s jejím využitím jako pohostinství s ubytovacími kapacitami.

Detailního „Zpracování budoucího využití objektu“ vypracovala architektonicko - stavební  projektová  kancelář  1.  ČERNOPOLNÍ  s.r.o., zastoupená vedoucím projektantem Ing. arch. Romanem Machem. Tento projekt navazoval na projektové dokumentace z roku 1994 a vnesl původní představy do skutečných prostor.

Projektová dokumentace „PANSKÁ HOSPODA – OSTROV NAD OSLAVOU Rekonstrukce hospodářských budov“ byla připravena ateliérem 1. Černopolní s.r.o. pod vedením Ing. arch. Jozefa Kubína. Dokumentace byla dokončena na začátku roku 2016. Projekt řeší havarijní stav a budoucí rekonstrukci hospodářských budov - stájí, kůlny a chléva za účelem vytvoření společenského centra a ubytovacích kapacit.

 

Zpět

Kontakt

Santiniho hostinec
Ostrov nad Oslavou 38
594 45 Ostrov nad Oslavou

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode