JAK jsme na tom DNES

12.06.2019 14:15

V roce 2019 se konaly pouze úklidové práce a ve výraznější investice doufáme v následujícím roce, tak abychom mohli v následujícím roce otevřít areál veřejnosti alespoň v podobě jednorázových akcí. 

V roce 2018 byly vyměněny i zbylé okenní tabule a rámy na zadní straně hostince včetně obnovy zazděného okna na schodiště. 
 

V roce 2017 jsme začali náročnou obnovu okenních tabulí a vnějších rámů na přední straně fasády hostince. Ve spolupráci s brněnskou architektonickou kanceláří 1.ČERNOPOLNÍ s.r.o. vznikl 3D model finální podoby rekonstruovaného areálu. V závěru roku spadla vlivem povětrnostních podmínek severní část ohradní zdi. 

V roce 2016 jsme se soustředili na úklid dvora hostince, odvoz přebytečné zeminy a části stavební suti. Kvůli zabezpečení okolí bylo nezbytné sejmutí dřevěné konstrukce a střešní krytiny kůlny. Do konce roku byly dle původního vzhledu vytvořeny poslední vchodové dveře v západní části severního křídla ze dvora.

V roce 2015 byla budova připojena na novou obecní kanalizaci, a proto mohlo být obnoveno sociální zařízení. Budova byla také finálně připojena na vodovod. Zároveň byly vyměněny zadní vchodové dveře do přízemí a sklepa budovy a poslední interiérové dveře přízemí patra. 

 

Zpět

Kontakt

Santiniho hostinec
Ostrov nad Oslavou 38
594 45 Ostrov nad Oslavou

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode